25 Şubat 2009 Çarşamba

Part 1 - EVRİM

" Yaş 35 yolun yarısı " demiş şair (milleti bunal
ıma sokmuş, iyi halt etmiş :P ) , o evrimi geçireli baya sular aktı köprünün altından ve 40 'a dogru yol almaya başlayınca sunu anliyorsun : " Hayat kendini arayıp BULMAKTAN ziyade, kendini KURMAKTAN ibaret aslında".
20'li yaşlarımız geleceğin korkularıyla geçiyor, şahsımıza yönelik düşüncelerle ...
30'lu yaşlar ise öyle hızlı öyle yorucu geçiyorki, 20' lerde kendi hayatın için yapmış olduğun tüm projelerin nekadar büyük bir zaman kaybı olduğunu buz gibi bir duş etkisiyle kıskıvrak anliyorsun :D

Hüzün, sevinç, aşk , nefret, beraberlik, ayrılık ve bunlar gibi birçok duyguyu yasamiş ve sindirmiş oluyorsun artik. Senelerce ağır gelen bu duyguların meğer nekadar kendine yönelik ve arayışında olduğun " benliğinin " tatmini için bu duyguları SADECE alet etmiş olduğunu anlıyorsun.

2 commentaires:

deadsoul dedi ki...

insan yaşlanmaya görsün :) çok yaşlısın sen :)
ama şunu da söylemeden geçmem, yaşlandığım da senin gibi enerjik olmayı çok isterim ..
aslında şunu da söyliyim aklıma gelmişken belki yaşlarımız arasında 1 e 2 ye yakın bir orantı var ama bir çok insanı cebinden çıkarırsın, tabi bu cümlenin gidişi sen beni bile cebinden çıkarırsın olcak gibiydi ama o kadar da abartmayım dedim :D

Unknown dedi ki...

güzel olmuş bu yazı... " Hayat kendini arayıp BULMAKTAN ziyade, kendini KURMAKTAN ibaret aslında". kulağıma küpe olsun :)